Arbejdsmiljø

For os er det vigtigt at vores medarbejdere trives og værdsættes på deres arbejdsplads, hvis man ikke trives på sin arbejdsplads, kan en arbejdsdag hurtigt blive meget lang og uoverskuelig.

I takt med at arbejdet forekommer uoverskueligt kan det gå udover kvaliteten af arbejdet, derfor vil vi gå langt for at sørge for glæde og trivsel.

Rengøringsarbejde kan være hårdt arbejde og det er vi hos Service Danmark opmærksomme på, derfor bestræber vi os på altid at have miljørigtige, effektive og lette redskaber for til medarbejdere.

Vores medarbejdere har altid fri adgang til håncreme efter endt arbejde.

Ved sene vagter eller opgaver, hvor det kan være vanskeligt for vores medarbejdere at komme frem og tilbage, stiller vi altid kørsel til rådighed, for at lette presset så det ikke går udover arbejdsmiljøet eller rengøringskvaliteten hos vores kunder.

Hos Service Danmark har vi gennemført medarbejdertilfredshedsundersøgelsen (MTU) og arbejdspladsvurdering (AVP) som viser at langt størstedelen af medarbejderne er galde for det de laver, og føler sig respekterede på arbejdspladsen.

72 30 20 72

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne kontaktes af os?