Profil

Service Danmark er en familiedrevet virksomhed under vækst. Virksomheden blev etableret i 2005 med en vision om, at være førende leverandør af miljørigtig kvalitets rengøring og service.

Vi har med vores mange års erfaring stor kendskab til mange forskellige rengørings og serviceopgaver, alt fra små faste kontorrengøringsaftaler til større facility managements.

Service Danmark bestræber at alle trives og har det godt, det gælder både kunder og medarbejdere derfor er vi altid i dialog. Vi finder en medarbejder som har det godt hos jer, og som I har det godt med.

Fokus på bæredygtighed

Hos Service Danmark er rengøring ikke blot noget som skal overstås, men en vigtig pligt og en vigtig del af en arbejdsplads. Grundig rengøring er med til at formindske dannelsen af bakterier og støvmider, og skaber et godt miljø og indeklima.

Vi lægger stor vægt på at arbejdet bliver udført grundigt og velovervejet, med de rette rengøringsmidler for et bedst muligt resultat.

Hos Service Danmark ønsker vi det bedste for vores kunder og for miljøet, der for kan vi sammen gøre en forskel på miljøet.

Hvis du vælger Service Danmark som din rengøringsleverandør er du med til at gøre en forskel for miljøet, da vi altid bruger svanemærkede rengøringsartikler og altid forsøger at udføre opgaverne så skånsomme som muligt for miljøet.

Kvalitetssikring

Hos Service Danmark har vi stor fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed, vi kan derfor skræddersy en rengøringsaftale som passer netop til dig og dine behov.

For os er det alfa og omega at kvalitetsniveauet er højt og at det forbliver vedligeholdt på samme høje niveau konstant.

Vi tilknytter en kontaktperson til de forskellige afdelinger, som kommer ud og følger op på kvaliteten hos hver enkelte kunde, og sikrer sig at kvaliteten fortsat er i top.

Vi lægger stor vægt på at vores arbejde bliver udført så uforstyrreligt som muligt, så det ikke kommer til at forstyrre jeres arbejde.

fleksibilitet

Vi er meget fleksible og tilbyder et bredt udvalg af services, klik i menulinjen for nærmere information, så kan du finde den service som passer bedst til jer.

Vi yder fleksibilitet og nærhed til vores kunder.

Hvis det fastaftalte tidspunkt ikke passer, eller der er behov for at vi rykker ud en ekstra gang, er vi altid lette at komme i kontakt med og finder en hurtig løsning.

Vi har varetaget og løst flere forskellige service- og rengøringsopgaver igennem årene som virksomhed, og kan derfor hjælpe til med mange forskellige opgaver.

Service Danmark – et gennemarbejdet kvalitetskoncept

Miljøvenlig rengøring

Hos Service Danmark vil vi gerne være med til at gøre en forskel når det kommer til miljøet, vi har derfor en politik om kun at anvende miljøvenlige og svanemærkede produkter.

Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten, vi leverer en miljørigtig service med samme høje grad af kvalitet og hygiejne, som ved anvendelse af andre ikke miljøskånelige rengøringsmidler.

Vi planlægger med hver enkelte kunde hvilke produkter som passer bedst til dem og som er miljørigtige.

Du vil til hver en tid kunne finde et sikkerhedsdatablad i rengøringsrummet, som detaljeret beskriver hver enkelte produkt som bliver anvendt hos jer.

I sikkerhedsdatabladet indgår bl.a. oplysninger om indhold, anvendelse og dosering, samt korrekt bortskaffelse af produktet.

Kvalitetssikring

Vi sikrer kvaliteten på jeres arbejdsplads altid er i top.

Vi sikrer bl.a. kvaliteten ved hjælp af vores kvalitetsstyringsprogram som er baseret på fire faktorer, dialog, kontrol, styrring og ikke mindst uddannelse.

Vi udarbejder en detaljeret arbejdsplan for hver enkelte kunde som vil blive fulgt nøje. Der bliver tilknyttet en inspektør som kommer ud og følger op på arbejdet og sikre sig kvaliteten af arbejdet.

Vi benytter os af INSTA800 som er med til at sikre rengøringskvaliteten. Med INSTA800 kan man beskrive rengøringskvaliteten mere effektivt, og på den måde sikre sig at man opnår høj rengøringskvalitet.

72 30 20 72

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne kontaktes af os?