PROFESSIONEL KONTORRENGØRING

KONTORRENGØRING

Kontorrengøring prioriteres højt af de fleste virksomheder, fordi medarbejderne bruger mange timer på kontoret. Det er således vigtigt med lokale, der er rene, og et arbejdsmiljø, der understøtter de ansatte arbejde på kontoret i hverdagene.

Hos Service Danmark leverer vi kontorrengøring med kvalitet i centrum. Det er vigtigt for os at skabe værdi for vores kunder. Vi sætter en stor ære i at holde vores kunders lokaler rene, og på den måde gøre hverdagen nemmere for vores kunder.

Vi leverer i udgangspunktet kontorrengøring efter lukketiden, men vi kan naturligvis også gøre det i åbningstiderne, hvis kunden ønsker dette. Alt efter kundens behov, leverer vi rengøring enten alle hverdage, et par gange om ugen eller enkelte dage på en måned. Det er i udgangspunktet de samme rengøringsmedarbejdere, der har ansvar for rengøring i lokalerne hos kunden. På den måde er det altid de samme velkendte ansigter, som kommer ud hos kunden.

DIALOG MED VORES KUNDERNE

Vi tror på, at de bedste resultater altid skabes igennem dialog. Vi er altid åbne over for forslag, spørgsmål og ønsker fra vores kunder, ligesom vi løbende evaluerer på optimeringsmuligheder på de enkelte aftaler med henblik på at levere den optimale service. Det er desuden vigtigt for os at vi reagerer hurtigt, og vi er altid til at få fat på.

ORGANISERING OG MEDARBEJDERE

 Vi har for længst anerkendt, at vores medarbejdere er den vigtigste ressource. Fokus på medarbejdernes udvikling er vigtigt for vores drift og fortsatte positive udvikling. Vores team består derfor af ledere og dygtige rengøringsmedarbejdere, der bliver målt på kvalitet og kundetilfredshed. Teamets vigtigste opgave er at levere den optimale service for vores kunder.

På alle opgaver er der knyttet en leder, der har det overordnede ansvar for arbejdets udførelse. Lederne har de relevante uddannelser og erfaring inden for rengøringsbranchen.

Vores rengøringsmedarbejdere bærer desuden altid Service Danmarks arbejdsuniform med synligt Service Danmark logo og tilhørende identifikationskort. Herudover har alle vores medarbejdere i sagens natur forevist ren straffeattest.

72 30 20 72

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du gerne kontaktes af os?