Butiksrengøring

Vi har stor erfaring med rengøring af butikker. Vi rengør butikker uanset størrelse og vi sørger altid for et levere et skinnende resultat, så butikken fremstår præsentabel over for kunderne. Hvis du en fødevarebutik, hvor du er underlagt fødevaremyndigheder skærpet kontrol, hjælpe vi gerne med at du kan få og/eller bevare butikkens elite smiley.

 

Få et tilbud

VI TAGER OS AF DET!

På alle opgaver er der knyttet en leder, der har det overordnede ansvar for arbejdets udførelse. Lederne har de relevante uddannelser og erfaring inden for rengøringsbranchen. Vores personale bærer desuden altid Service Danmarks arbejdsuniform med synligt Service Danmark logo og tilhørende identifikationskort.

Samarbejde

Vi tror på, at et godt samarbejde bidrager til en succesfuld gennemførelse af en aftale, og at de bedste resultater altid skabes igennem dialog. Vi er derfor altid åbne over for forslag, spørgsmål og ønsker fra jer, ligesom vi løbende evaluerer på optimeringsmulighederne på jeres opgave. Det er desuden vigtigt for os at vi reagerer hurtigt, og vi er altid til at få fat på.

Rengøring i din butik

Vi leverer butiksrengøring i både større og mindre butikker. Butiksrengørings kan gennemføres fast dagligt, ugentligt eller månedligt og eller blot en enkelt gang f.eks. i forbindelse med en hovedrengøring

Vores team består af ledere og dygtige rengøringsmedarbejdere, der bliver målt på kvalitet og kundetilfredshed. Teamets vigtigste opgave er at levere den optimale rengøring til jeres butik.

Butiksrengøring leveres af vores eget professionelle personale og det er de samme medarbejdere, der får ansvaret for rengøring i jeres butik. På den måde er det altid de samme velkendte ansigter, som kommer ude hos jer. På alle opgaver er der knyttet en leder, der foretager kvalitetskontrol og har dermed det overordnede ansvar for arbejdets udførelse.

 

  • Miljøvenlig rengøring
  • Svanemærket produkter 
  • 15 års erfaring 
  • Insta 800 Certificering 
  • 10.000 m2 daglig rengøring

Kontakt os nu!

Ring eller skriv til os, for at modtage dit tilbud