Kontakt os

Lad os tale sammen! Find vores kontaktoplysninger samt
kan du læse om nogle ofte stillede spørgsmål.

 

Kontaktformular
+ 45 72 30 20 72
Email: info@servicedanmark.dk
Herstedvang 7C, 2620 Albertslund

Ofte stillede spørgsmål

Bruger i miljøvenlige rengøringsprodukter?

Ja. Service Danmark bruger miljøvenlige samt svanemærkede rengøringsprodukter. Hvis I har nogle særlige ønsker til rengøringsmidler, så gør vi vores bedste for at imødekomme dette.

Hvornår på døgnet kommer i?

Vi står klar 24 timer i døgnet. Vi kommer som udgangspunkt efter lukketid. Hvis du ønsker at vi kommer på tidspunkter, i weekenden eller på helligdage, kan vi naturligvis også imødekomme dette.

Er det den samme rengøringsmedarbejder der kommer hver gang?

Rengøringen leveres af vores eget professionelle personale og det er de samme medarbejdere, der får ansvaret for rengøring i jeres lokaler. På den måde er det altid de samme velkendte ansigter, som kommer ude hos jer. 

Dette gælder dog ikke ved sygemeldinger eller hvis en medarbejder opsiger. Hvis en medarbejder opsiger, så sørger vi for at den nye medarbejder får en grundig introduktion inden opgavens start. På den måde sikrer vi os, at opgaven fortsat bliver udført i overensstemmelse med rengøringsaftalen.

Glade kunder!

Service Danmark har fra første dag leveret rengøringsservice, som fuldt ud lever op til vores forventninger. De er stabil og punktlig samarbejdspartner som altid yder rigtig god service.

Flexibiliteten er stor, både omkring forskellige typer opgaver, hyppigheden og geografien. Det er altid muligt at få fat på en kontaktperson og der er hurtig respons, hvis vi har spørgsmål eller ønsker til de opgaver der skal udføres.