Kontorrengøring

Vi har 15 års erfaring med kontorrengøring og vi rengør over 10.000 m2 om ugen. For os er 100 % kundetilfreds alfa omega. Vi sætter en ære i at sikre et godt indeklima og på den måde gøre hverdagen nemmere for jer. Vi udfører rengøring efter lukketid, men vi kan også gøre det i åbningstiderne, hvis I ønsker det.

 

Få et tilbud

VI TAGER OS AF DET!

På alle opgaver er der knyttet en leder, der har det overordnede ansvar for arbejdets udførelse. Lederne har de relevante uddannelser og erfaring inden for rengøringsbranchen. Vores personale bærer desuden altid Service Danmarks arbejdsuniform med synligt Service Danmark logo og tilhørende identifikationskort.

Samarbejde

Vi tror på, at et godt samarbejde bidrager til en succesfuld gennemførelse af en aftale, og at de bedste resultater altid skabes igennem dialog. Vi er derfor altid åbne over for forslag, spørgsmål og ønsker fra jer, ligesom vi løbende evaluerer på optimeringsmulighederne på jeres opgave. Det er desuden vigtigt for os at vi reagerer hurtigt, og vi er altid til at få fat på.

Rengøring i dit kontor

Vi leverer kontorrengøring i både større kontorbygninger og mindre virksomheder. Kontorrengøring kan gennemføres dagligt, ugentligt eller månedligt og i de intervaller, som I ønsker. 

Vores team består af ledere og dygtige rengøringsmedarbejdere, der bliver målt på kvalitet og kundetilfredshed. Teamets vigtigste opgave er at levere den optimale service til jer.

Rengøringen leveres af vores eget professionelle personale og det er de samme medarbejdere, der får ansvaret for rengøring i jeres lokaler. På den måde er det altid de samme velkendte ansigter, som kommer ude hos jer. På alle opgaver er der knyttet en tilsynsførende, der foretager kvalitetskontroller og har dermed det overordnede ansvar for arbejdets udførelse.

 

  • Miljøvenlig rengøring
  • Svanemærket produkter 
  • 15 års erfaring 
  • Insta 800 Certificering 
  • 10.000 m2 daglig rengøring

Kontakt os nu!

Ring eller skriv til os, for at modtage dit tilbud