Trapperengøring

En trappeopgang har dagligt trafik, hvilket betyder at renligheden kan knipe til tider. Service Danmark tilbyder trapperengøring, så trappe opgangen altid står ren og imødekommende.

 

Få et tilbud

VI TAGER OS AF DET!

På alle opgaver er der knyttet en leder, der har det overordnede ansvar for arbejdets udførelse. Lederne har de relevante uddannelser og erfaring inden for rengøringsbranchen. Vores personale bærer desuden altid Service Danmarks arbejdsuniform med synligt Service Danmark logo og tilhørende identifikationskort.

Samarbejde

Vi tror på, at et godt samarbejde bidrager til en succesfuld gennemførelse af en aftale, og at de bedste resultater altid skabes igennem dialog. Vi er derfor altid åbne over for forslag, spørgsmål og ønsker fra jer, ligesom vi løbende evaluerer på optimeringsmulighederne på jeres opgave. Det er desuden vigtigt for os at vi reagerer hurtigt, og vi er altid til at få fat på.

Trapperengøring

Vi sikre, at trappeopgangen altid fremstår ren og imødekommende uanset størrelse. Trapperengøring kan udføres dagligt, ugentligt eller månedligt og i de intervaller som I ønsker

Vores team består af ledere og dygtige rengøringsmedarbejdere, der bliver målt på kvalitet og kundetilfredshed. Teamets vigtigste opgave er at levere den optimale service til jer.

Rengøringen leveres af vores eget professionelle personale og det er de samme medarbejdere, der får ansvaret for rengøring i jeres lokaler. På den måde er det altid de samme velkendte ansigter, som kommer ude hos jer. På alle opgaver er der knyttet en tilsynsførende, der foretager kvalitetskontroller og har dermed det overordnede ansvar for arbejdets udførelse.

 

  • Miljøvenlig rengøring
  • Svanemærket produkter 
  • 15 års erfaring 
  • Insta 800 Certificering 
  • 10.000 m2 daglig rengøring

Kontakt os nu!

Ring eller skriv til os, for at modtage dit tilbud