Håndværkerrengøring

Vi har mange års erfaring med butiksrengøring. Vores personale er specialiseret til at gennemfører håndværkerrengøring. Vi sørger for at jeres lokale bliver præsentable, efter håndværkere har været på besøg og efterladt lokalerne støvede og snavsede. Vi gennemfører alt fra afleveringsrengøring, grovrengøring, rensepudsning mv.

 

Få et tilbud

VI TAGER OS AF DET!

På alle opgaver er der knyttet en leder, der har det overordnede ansvar for arbejdets udførelse. Lederne har de relevante uddannelser og erfaring inden for rengøringsbranchen. Vores personale bærer desuden altid Service Danmarks arbejdsuniform med synligt Service Danmark logo og tilhørende identifikationskort.

Samarbejde

Vi tror på, at et godt samarbejde bidrager til en succesfuld gennemførelse af en aftale, og at de bedste resultater altid skabes igennem dialog. Vi er derfor altid åbne over for forslag, spørgsmål og ønsker fra jer, ligesom vi løbende evaluerer på optimeringsmulighederne på jeres opgave. Det er desuden vigtigt for os at vi reagerer hurtigt, og vi er altid til at få fat på.

Håndværkerrengøring

Vi leverer håndværkerrengøring i både større kontorbygninger og mindre virksomheder. Det kan f.eks. være den sidste fin- eller slutrengøring i forbindelse med aflevering af et byggeprojekt – vi sætter det afsluttende hånd på projektet, så byggearbejdet fremstår pæn og nydelig.

Vores team består af ledere og dygtige personale, der bliver målt på kvalitet og kundetilfredshed. Teamets vigtigste opgave er at levere den optimale resultat til jer.

Håndværkerrengøring leveres af vores eget professionelle personale. Personalet har sikkerhedsmæssigt forsvarligt arbejdstøj og er grundig instrueret i både arbejdsmetoder og diverse midler, APV’er samt sikkerhedsmæssige og miljømæssige forhold på byggepladsen.  På alle opgaver er der knyttet en tilsynsførende, der foretager kvalitetskontroller og har dermed det overordnede ansvar for arbejdets udførelse.

 

  • Miljøvenlig rengøring
  • Svanemærket produkter 
  • 15 års erfaring 
  • Insta 800 Certificering 
  • 10.000 m2 daglig rengøring

Kontakt os nu!

Ring eller skriv til os, for at modtage dit tilbud