Om os

Lær Service Danmark at kende  

få tilbud nu

Vores historie og mål

Service Danmark er en rengøringsvirksomhed, der blev etableret i 2006. Vores målsætning er at skabe værdi for vores kunder og samarbejdspartnere – dette gør vi ved at skabe og opretholde rene lokaler via fokuseret og proaktiv rengøring, som udgør rammen for et sundt og behageligt arbejdsmiljø.

Vi er motiveret af, at vores kunder og samarbejdspartnere opnår stordriftsfordele, som kan mærkes på bundlinjen. Vores fleksible løsninger og daglig stræben efter de bedste resultater, er tilsammen nøglen bag vores succesfulde samarbejdsaftaler. 

Endelig er fokus medarbejdernes kompetencer, udvikling og sundhed vital for vores drift og fortsatte positive udvikling. Vi er derfor meget opmærksomme på at fastholde dygtige, ordentlige, samt behagelige medarbejdere. Dette opnår vi gennem en afstemt og sund personalepolitik, hvor hensynet til den enkelte medarbejder prioriteres højt. 

Vores arbejde

I Service Danmark sætter vi vores kunder og deres ønsker som højeste prioritet. Vi tager vores opgaver alvorligt og derved kan vi sikre 100% kundetilfredshed. For at kunne opnå vores høje standarder, sørger vi for, at vores personale klædt på til et hav af forskellige scenarier. Endvidere er de fleste arbejdsledere i Service Danmark Insta 800 certificeret.

Ikke desto mindre vægter Service Danmark “learning by doing” højt. Med vores 15 års erfaring, kan du roligt stole på at vi leverer tilfredsstillende resultater til din virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet: 

  • Butiksrengøring
  • Kontorrengøring
  • Trapperengøring
  • Facility Management
  • Og meget mere!

15 års erfaring

Vi har stor erfaring med rengøring af butikker, hvad enten det er et lille areal eller en større butik, så sørger vi altid for et skinnende resultat dine lokaler og arealer altid er pæn og indbydende.

Dialog

Vi tror på, at de bedste resultater altid skabes igennem dialog. Vi er altid åbne over for forslag, spørgsmål og ønsker fra vores kunder, ligesom vi løbende evaluerer på optimeringsmulighederne

Uddannet personale

Vores medarbejdere bliver grunddigt uddannet og instrueret i hvordan de anvender de forskellige redskaber og produkter, for at opnå det bedst mulige resultat.

Tilfredshedsgaranti

Hos Service Danmark yder vi 100% tilfredshedsgaranti. Vi garanterer fuld tilfredshed, hver gang vi har været på besøg.

Glade kunder!

Service Danmark har fra første dag leveret rengøringsservice, som fuldt ud lever op til vores forventninger. De er stabil og punktlig samarbejdspartner som altid yder rigtig god service.

Flexibiliteten er stor, både omkring forskellige typer opgaver, hyppigheden og geografien. Det er altid muligt at få fat på en kontaktperson og der er hurtig respons, hvis vi har spørgsmål eller ønsker til de opgaver der skal udføres.